Dr. Elek Emil Miklós

Diplomámat 1985-ben szereztem, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, Cum Laude minősítéssel.

Négy évig mozgásszervi pathologiával foglalkoztam, beható ismereteket szerezve a csontok, izmok, inak, általánosságban a mozgás-szervrendszer diagnosztikájában. A kórszövettani szakvizsgát követően, 1989 végétől a SOTE Ortopéd Klinikáján dolgoztam, ahol az általános ortopédián belül elsősorban gerincbetegségekkel, valamint a csont és lágyrész daganatokkal, illetve alsó végtagi rendellenességekkel foglalkoztam behatóbban. 1994-től Nagy-Britanniában praktizáltam ortopéd orvosként, ahol a már említett betegségeken kívül lehetőségem nyílt az ortopédiához kapcsolt rehabilitációs feladatok megismerésére is, kiemelten a gerinc megbetegedések, a gerinc traumás eredetű problémáinak területén.

1998-tól ismét folyamatosan Magyarországon dolgoztam, ahol a magán-egészségügyi szervezői feladatok mellett ortopéd orvosi munkát is folytatok állami és magánrendelői keretek között is.

Az ortopédián belül a láb, ill. az alsó végtag ízületivel kapcsolatos problémák, valamint az ugyancsak népbetegségnek számító gerincproblémák orvoslására szakosodtam. Nagy gyakorlatot szereztem a láb, a talp, a térd és bokaproblémák, valamint a váll és könyök panaszok nem sebészi ( konzervatív )kezelésében, melyhez szükséges rehabilitációs–fiziotherapias háttérrel is rendelkezem…

A kopások, arthrózisos megbetegedések, gerincferdülés, fiatalkori csontfelépülési zavarok és tartáshibák, csont-, porc- és lágyrész-tumor tanácsadás, kötőszöveti betegségek (amelyeket a köznyelv „reuma”-ként ismer), ezzel összefüggésben lévő autoimmun betegségek területén is várom a hozzám fordulókat.

Magánrendelőmben ideális körülmények között, kellő időráfordítással foglalkozhatok betegeimmel, akiknek gyógyításához magasan képzett, elkötelezett gyógytornász-fiziotherapias és gyógymasszőr munkatársaim is hozzájárulnak.

[raw]


+36 1 785 7521

 

…vagy töltse ki űrlapunkat az Időpontfoglalás oldalon:

ŰRLAP KITÖLTÉSE

[/raw]